Image

RECOLLIDES ESPECÍFIQUES

Image

RECOLLIDA VOLUMINOSOS

Per tal de cobrir la necessitat de recollida de voluminosos com ara mobles, electrodomèstics de línia blanca i ferralla electrònica, entre d' altres, s’ha habilitat un telèfon per sol·licitar la recollida concertada (93 776 35 66). 

Els voluminosos s’hauran de deixar a la porta de casa, ben col·locats per a que no suposin cap perill, a partir de les 20h de dilluns i la recollida es farà el dimarts al matí. També es pot fer la petició de recollides a  través del següent formulari.

Image

RECOLLIDA PODA

S’habilitarà la recollida de restes de poda de tots aquells habitatges que ho sol·licitin de forma gratuïta. Es subministraran dues bosses al mes, de gran mida (tipus “Big-Bag”) amb una codificació assignada. Una vegada aquestes siguin plenes i calgui la seva recollida s’haurà de fer una petició de retirada a través del telèfon o omplint el formulari de petició.

En el moment de la recollida, l’equip de GBI grup buidarà les bosses in situ i les tornaran en el mateix moment per tal de continuar amb el servei. En cas de no utilitzar el servei en un període de 6 mesos, el nostre equip recollirà les bosses i es donarà de baixa del servei fins que es torni a necessitar.

 

FORMULARI DE SOL.LICITUD DE RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS I PODA

 

 
Image
Image
Image
Image
Image
© 2024 Boreal IT